Kamp Kozijnen is onderdeel van meerdere bouwtechnische bedrijven waardoor wij u een totaalpakket kunnen aanbieden. Voor elk bouwtechnisch probleem hebben wij een oplossing!Over ons

Kamp Kozijnen is onderdeel van Kamp Bouwbedrijf, een familiebedrijf waarin de vierde generatie al geruime tijd is aangetreden. Wij zijn al ruim 140 jaar actief in de bouwnijverheid en al meer dan 30 jaar HBI-partner en gecertificeerd montagebedrijf van kunststof kozijnen en Keralit gevelbekleding in Heerhugowaard en omstreken.


De naam Kamp is een begrip in Heerhugowaard. Dit is niet meer dan logisch, als men zich realiseert, dat vanaf 1872 Jan Kamp zich in Heerhugowaard heeft gevestigd, op de Middenweg 275 ( huidige Multimate Bouwmarkt, Kamp Bouwbedrijf BV, Kamp Projects BV en Burger Installatietechniek) als zelfstandig timmerman en daarmee de grondslag legt voor veel bedrijfsactiviteiten van zijn nazaten.

Wij van Kamp Kozijnen houden ons, zoals de naam al zegt, in hoofdzaak bezig met het leveren en plaatsen van kunststof kozijnen, ramen, deuren en Keralit gevelbekleding in Heerhugowaard, Alkmaar, Heiloo, Obdam, Langedijk en omstreken. Tevens voeren wij het tekenwerk en eventuele 3D visualisatie uit in eigen beheer. Dit biedt u de mogelijkheid een impressie te krijgen van de te plaatsen kozijnen.

Ons werkterrein is de omgeving van Heerhugowaard, Alkmaar en alle andere locaties in Noord-Holland, gelegen boven het Noordzeekanaal.

Bij ons begint het eerste contact bij u thuis. Onze adviseur komt dan vrijblijvend bij u thuis om u ter plekke te informeren over het meest optimale resultaat van uw wensen, mede in het kader van de voorschriften. Hoewel wij sterk de voorkeur geven aan een vrijblijvend bezoek bij u thuis, waardoor wij gelijk ter plekke kunnen adviseren, is het ook mogelijk telefonisch of per mail informatie te verkrijgen. Daarnaast kunt u ook altijd een bezoek brengen aan ons kantoor of de showroom. Om u goed van dienst te kunnen zijn is het wenselijk als u voor uw bezoek aan ons kantoor/showroom of bedrijfsruimte een afspraak maakt.